05/12/2015

Wie ben ik

Welkom lieve mama’s en papa’s!

Even een korte voorstelling van mezelf.

Mijn naam is Iris Pierets, geboren op 15 september 1981. Ik ben mama van een prachtige dochter (°2005) en een gediplomeerde kleuterjuf. Werken met kleine kindjes is altijd al een passie geweest waardoor ik een paar jaar geleden besloot om een eigen mini – crèche uit te baten. Vijf jaar lang heb ik dit met hart en ziel gedaan. Maar met het bouwen van een nieuwe woning is het idee beginnen groeien om kindjes thuis op te vangen in een warme, huiselijke sfeer en zo is ‘De kikkerprins’ geboren!

Als zelfstandige onthaalouder open ik mijn deuren vanaf 1 april 2016 en onder toezicht van kind en gezin zal ik ervoor zorgen dat jullie liefste schatten niets tekort komen! Dus zijn jullie op zoek naar een 2de thuis voor jullie kleine spruit? Dan ben je bij ‘De kikkerprins’ op het juiste adres!

Tot snel!