23/09/2018

De Kleine Helden

Leuk nieuws! 😊

Vanaf oktober 18 stapt β€˜ De Kikkerprins β€˜ mee in het verhaal van β€˜ De Kleine Helden β€˜ onder begeleiding van Mieke Dutoit, kindercoach.

Specifiek voor de kinderopvang biedt zij een breed gamma van leerrijke activiteiten aan die bijdragen tot de zintuiglijke en motorische ontwikkeling van jullie kindje.

Enkele voorbeelden zijn babygebarentaal, babymassage, poppenspel, waterspel, muziek maken met eenvoudige instrumentjes, peuteryoga,…….De kindjes krijgen ook de kans om ander spelmateriaal te ontdekken zoals strandballen, zeepbellen, parachutes, veertjes,……Dit alles ondersteund door heerlijke liedjes!

Kortom activiteiten waar FUN centraal staat en waarin jullie kleine held/heldin zijn/haar superkrachten kan laten zien!
In β€˜ De Kikkerprins β€˜ komt Mieke elke tweede donderdag of vrijdag van de maand van 10u – 10.45u met de kindjes spelen. Dit allemaal om nog meer aanbod te bieden zodat de wereld van β€˜ mijn kikkertjes β€˜ nog meer wordt verrijkt!
De kindjes en ik zijn alvast super enthousiast en kijken er naar uit!

Naast kinderopvang is Mieke ook gespecialiseerd in andere zaken. Moesten jullie hiervoor interesse hebben, kunnen jullie vrijblijvend een kijkje nemen op haar website www.kleine-helden.be

Vele heldhaftige groetjes
Iris

Foto's - De kleine Helden